AskovFondens Socialpsykiatri søger en Kok

AskovFondens Socialpsykiatri søger en kok eller anden fagkyndig, der kan stå for madlavningen til brugere af vores værested på Kapelvej 2200 Nørrebro

Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet mellem 8-15. Din vigtigste funktion vil være at lave mad af høj kvalitet til mellem 50-70 mennesker, som vores medarbejdere skal servere i tidsrummet 12-19

(LINK TIL ANSØGNING FINDES NEDERST PÅ SIDEN)

Om arbejdspladsen:
AskovFondens Socialpsykiatri henvender sig til mennesker med psykosociale sårbarheder, som på forskellig vis gør brug af vores tilbud. Vi har over 40 års erfaring med at tilbyde sociale løsninger og aktiviteter til mennesker, der har brug for hjælp til at komme videre i livet, eller som ønsker et socialt rum, hvor man frit kan komme, som den man er.
Huset er også en platform, hvor mennesker der er udenfor arbejdsmarked, kan komme i forskellige former for praktikker og forløb.
Huset, som stillingen er slået op i, er delt op i en struktureret indsats og en åben anonym indsats, og er derfor fuld af liv mellem kl. 9-21.

Vi forventer at du:

– Har en køkkenfaglig uddannelse eller på anden vis erfaring med at lave sund og           nærende mad til mange

– Kan indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige medarbejdere

– Har en rummelig, tålmodig og positiv tilgang til andre mennesker

– Er i stand til at strukturere en hverdag, hvor der bliver lavet mad i et åbent køkken

– Har lyst og mod til at tænke i delprocesser og opgaver i køkkenet, som brugere og       praktikanter kan være en del af

Du bliver en del af ASPA`s medarbejdergruppe. Vi har et godt kollegialt fællesskab, hvor vi værdsætter en uformel omgangstone præget af respekt og humor. Vi tror på, at trivsel skaber udvikling, det er derfor vigtigt for os, at ASPA er et rart sted at være – både for brugere og medarbejdere.

Stillingen er på 30 timer om ugen primært fordelt på dagtimerne 8-15 i hverdagene.

Stilling er til besættelse den 1/9  2018

Ansøgningsfrist d. 22/7.  Samtaler afholdes i uge 30

Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst med BUPL.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Kristina Bodenhoff på telefon: 61 27 75 00 (bedst i tidsrummet 18 – 20 tirsdag og torsdag)

SØG STILLINGEN HER

 

FAKTA OM ASKOVFONDEN:
AskovFonden er en non-profit NGO med mere end 70 års erfaring i at skabe sociale velfærdsløsninger og inklusion for udsatte mennesker i Danmark.
Vores vision er at give mennesker styrken og modet til at tage ansvar og ejerskab for eget liv og det samfund, de er en del af.