Motion

Motion er for alle, der har lyst

gotved

Gotved-gymnastik:

Til gymnastik får du mulighed for at træne forskellige dele af din krop i en afslappende atmosfære i form af lette øvelser. Øvelserne foregår både stående og siddende. Gymnastikken er delt op i to hold i forskellige tempi, hvor vi tager hensyn til den enkeltes niveau. Der kræves ingen skiftetøj, men løstsiddende påklædning vil være at fortrække. Vi tager udgangspunkt i et fast program med øvelser hver gang, hvor vi gerne vil have inspiration og fornyelse fra deltagernes egne øvelser. Vi har fokus på at skabe fysisk velvære og holde motorikken ved lige.

Underviseren kommer fra Gotvedinstituttet og det koster 800 kr. årligt at være tilmeldt.

Gymnastikken foregår hver torsdag fra kl. 10.00-12.30 i ASPA på Rantzausgade 5.

Hvis du er interesseret i at være med til Gotvedgymnastik, er du velkommen til at komme forbi eller ringe på telefon 35 30 17 32 (mellem 9.00-10.30 og 13.00-15.00).

Fitness_web

Fitness og styrke/koordinationstræning:

Hvis du går og drømmer om at prøve at træne med fitnessmaskiner uden at der er tale om at ligge og pumpe løs i et overfyldt træningsrum med højt musik, så er vores fitnesstilbud måske lige noget for dig. Vi træner styrke-og motionstræning i et stort lyst lokale, og træningsformen inddrager både legende, sjove øvelser og bevægelse til musik. Træningen slutter af med afspænding, og en efterfølgende kop kaffe, hvor vi puster ud sammen.

Træningen foregår i Sundhedshuset i Mimersgade 41 kl. 13.00-14.30 i stueetagen.

Kontakt Inge Godiksen for yderligere information på telefon 35301732 eller 50378108.

bassin_2

Svømning:

ASPA har en fast svømmetid hver anden tirsdag formiddag i DGI- byen. Her kan du svømme i Ellipsen og motionere i et af varmtvandsbassinerne. Du bestemmer selv, hvad du helst vil. Du skal være selvhjulpen for at deltage i vores svømning.

Svømmeholdet tager fra ASPA i Rantzausgade 5 kl. 10.15.

Tilbuddet er gratis. Hvis du er interesseret i at være med, er du velkommen til at komme forbi Rantzausgade 5 eller ringe på telefon 35 30 17 32 (mellem 9.00-10.30 og 13.00-15.00).

lotusblomst

Yoga:

Ønsker du at bevare eller forbedre din smidighed, optimere dit åndedræt og opnå velvære i kroppen, så kan du være med til yoga i ASPA.

Under afspændingsteknikkerne lærer du at opøve din evne til at være opmærksom på dine tanker og følelser som forbigående fænomener. Dette er et nyttigt værktøj til at lære ”den indre dialog” at kende, og ”blive ven med den”.

De fysiske øvelser påvirker led og muskler, så dine spændinger bliver frigjort samtidig med at kroppen bliver styrket de rigtige steder. Det giver blandt andet bedre balance, mere adræthed og øget kropsbevidsthed.

Det er ikke en forudsætning, at du kender til yoga i forvejen og vi tager hensyn til, hvis du har nedsat bevægelighed eller ønsker anden fysisk hensynstagen.

Yoga foregår hver tirsdag fra kl. 14.30-16.00 i ASPA i Rantzausgade 5.

Holdet er et åbent løbende tilbud, så du kan altid ringe til yogaunderviser Finn Gustafsson på 35 30 17 28 og høre om der er en plads på holdet.