Motion

Motion er for alle, der har lyst

gotved

Gotved-gymnastik:

Til gymnastik får du mulighed for at træne forskellige dele af din krop i en afslappende atmosfære i form af lette øvelser. Øvelserne foregår både stående og siddende. Gymnastikken er delt op i to hold i forskellige tempi, hvor vi tager hensyn til den enkeltes niveau. Der kræves ingen skiftetøj, men løstsiddende påklædning vil være at fortrække. Vi tager udgangspunkt i et fast program med øvelser hver gang, hvor vi gerne vil have inspiration og fornyelse fra deltagernes egne øvelser. Vi har fokus på at skabe fysisk velvære og holde motorikken ved lige.

Underviseren kommer fra Gotvedinstituttet og det koster 800 kr. årligt at være tilmeldt.

Gymnastikken foregår hver torsdag fra kl. 10.00-12.30 i ASPA på Rantzausgade 5.

Hvis du er interesseret i at være med til Gotvedgymnastik, er du velkommen til at komme forbi eller ringe på telefon 35 30 17 32 (mellem 9.00-10.30 og 13.00-15.00).

Fitness_web

Motionshold i Huset for Psykisk Sundhed:

Hver mandag har du muligheden for at starte ugen med en times gratis motion i Huset For Psykisksundhed. Træningsformen består af lette øvelser, udstræk og bevægelser til musik. Vi slutter altid af med afspænding og puster sammen ud over en kop kaffe og en snak.
Hvis der skal tages særlige hensyn til dine individuelle behov, er du velkommen til at fortælle underviseren om det.

Træningen foregår i Huset for Psykisk Sundhed, Griffenfeldsgade 44, kl. 12.00-13.00.

Kontakt Inge Godiksen for yderligere information på telefon 35301732 eller 50378108.

Holdet kræver ikke tilmelding, så du er også velkommen til bare at møde op.

bassin_2

Svømning:

ASPA har en fast svømmetid hver onsdag formiddag i Hillerødgade Bad. Svømning giver dig mulighed for at styrke nogle af kroppens muskler, som ellers kan være svære at komme til. Du bestemmer selv tempoet og hvor mange baner du har lyst til at svømme. Du skal være selvhjulpen for at deltage i vores svømning.

Svømmeholdet tager fra ASPA i Rantzausgade 5 kl. 10.40

Det koster 20 kr. at komme ind.

Hvis du er interesseret i at være med, er du velkommen til at komme forbi Rantzausgade 5 eller ringe på telefon 35 30 17 32 (mellem 9.00-10.30 og 13.00-15.00).

Dans billede redigeret

DANS, DANS, DANS:

Slip hovedet!

På dette hold kan du hengive dig til musikken uden tanker på, hvordan du ser ud.
I dansen arbejder vi med at lade musikken styre vores bevægelser, så vi glemmer hovedet og kommer ned i kroppen.

Formålet er, at blive bedre til at mærke dig selv og din krops signaler – her får kroppen lov til at styre bevægelserne, og det er derfor ikke skøndans, der er i fokus.

Hver onsdag fra kl 13.30- 14.30 danser vi i ASPA på Rantzausgade 5 på 1.sal.

Vi slutter af med afspænd og afslapning.

Det eneste det kræver er løst sidende tøj og lysten til at svinge kroppen til musikkens rytmer.

Spørgsmål: kontakt Inge Godiksen tlf. 35 30 17 32
mail: inge.godiksen@askovfonden.dk

lotusblomst

Yoga:

Ønsker du at bevare eller forbedre din smidighed, optimere dit åndedræt og opnå velvære i kroppen, så kan du være med til yoga i ASPA.

Under afspændingsteknikkerne lærer du at opøve din evne til at være opmærksom på dine tanker og følelser som forbigående fænomener. Dette er et nyttigt værktøj til at lære ”den indre dialog” at kende, og ”blive ven med den”.

De fysiske øvelser påvirker led og muskler, så dine spændinger bliver frigjort samtidig med at kroppen bliver styrket de rigtige steder. Det giver blandt andet bedre balance, mere adræthed og øget kropsbevidsthed.

Det er ikke en forudsætning, at du kender til yoga i forvejen og vi tager hensyn til, hvis du har nedsat bevægelighed eller ønsker anden fysisk hensynstagen.

Yoga foregår hver tirsdag fra kl. 14.30-16.00 i ASPA i Rantzausgade 5.

Holdet er et åbent løbende tilbud, så du kan altid ringe til yogaunderviser Finn Gustafsson på 35 30 17 28 og høre om der er en plads på holdet.