ASPA indleder samarbejde med Spisehuset i Magstræde

ASPA indleder samarbejde med Spisehuset i Magstræde

Det er med stor glæde, at vi nu har indledt et samarbejde om frivillighed og praktikforløb med Ruben Scheftelowitz, som blev forpagter af Spisehuset i november 2020.

Ruben arbejdede i AskovFondens Café i 2020, og ad den vej har vi fået et godt kendskab til hinanden. Da Ruben blev forpagter af Spisehuset, fik vi gensidigt øje på, at vi igennem et samarbejde vil kunne støtte mennesker med psykiske sårbarheder til at blive en del af civilsamfundet og arbejdsmarkedet.

Styrket samarbejde og flere muligheder for beskæftigelse

Vi ser en enorm styrke i at kombinere ASPAs mangeårige erfaring og viden omkring mennesker med psykiske sårbarheder med Spisehusets faglighed og kompetencer som virksomhed.

I et samarbejde kan vi blive endnu bedre til at skabe positive forandringer for det enkelte menneske, så vejen mod arbejdsmarkedet bliver tryg og meningsgivende. Dette kan lade sig gøre, fordi vi med vores store forskellighed stadig har værdier, der ligger tæt op ad hinanden. Vi tror på, at det enkelte menneske kan komme sig, og at mennesker har de bedste betingelser for at udvikle sig, når de bliver set, mødt og hørt.

Med udvidelsen af vores beskæftigelsesmuligheder i ASPA kan vi nu hjælpe flere mennesker til at blive en del af et arbejdsfællesskab. Samtidig kan vi med en tillidsfuld og tryg tilgang støtte det enkelte menneske til at få øje på egne kompetencer i en ramme, der matcher det ordinære arbejdsmarked.

Det er et samarbejde, som vi tror på kan bygge bro mellem det enkelte menneske og arbejdsmarkedet, og som vi ser frem til at udvikle sammen med Spisehuset.

 

Læs mere om Spisehuset her

Se mere om mulighederne for praktik og frivillighed i ASPA her