Brev fra en bruger – Kære ASPA

Det gir ro i hovedet – ja ”lykken er” at ku’ gå hen i Det Gule Hus og få hjælp til alt det tekniske (plus ”det løse”), som kan forvirre mit hoved noget så nederdrægtigt fra tid til anden.

Den anden dag, fik jeg sat E-Boks op (havde bildt mig ind at det var meget svært); men er nu lettet og glad, ikke mindst fordi jeg nu ikke længere skal gemme mine lønsedler (for efterfølgende ikke at kunne finde dem). Det samme gælder pensionsmeddelelser og anden vigtig post. Så nu er jeg blevet en lille smule mere ansvarlig føler jeg (faktisk en rar fornemmelse)

Derudover købte jeg for nylig en cykel til 5000,-
Den blev allerede stjålet 6 uger efter, på trods af en meget kraftig lås, og jeg var grædefærdig. Jeg gik efterfølgende helt kold over at sidde på nettet og skulle anmelde det på alle mulige formularer (politi, forsikring osv.)

Heldigvis kom jeg i tanke om at man altid kan gå ned i Det Gule Hus og få hjælp – så jeg tog forbi og fik fat i en medarbejder, som herefter hjalp mig. Det tog faktisk kun 10 minutter, og 2 dage efter havde forsikringen indsat et dejligt stort beløb til mig.
Rart ikke længere at skulle gå og fortvivle over det.
Tak til Det Gule Hus for endnu en gang at være der når det gælder.

Hilsen Malika