Baggårds-bålceremoni og suverænt forsamlingshus

ASPA og Tina Scheftelowitz, forfatter til de Suveræne kogebøger, inviterer til bålceremoni og forsamlingshus med spisning. Du kan enten deltage i én af tingene eller begge dele – det er helt op til dig.

30 okt 2019 kl. 19:00 – 22:30

Askovfondens cafe, Griffenfeldsgade 35, 2200 København N

Vi starter kl. 17 i en smuk baggård i Korsgade, hvor antropolog Else-Marie Bierlich leder en ”indiansk” bålceremoni med blandt andet historiefortælling om Majsmoderen. Vi mærker, hvordan jordforbindelse kan hjælpe os mennesker med at leve i harmoni med vores planet og hendes gaver.

Kl. 19 åbner vi dørene op i vores hyggelige café til en langbordsmiddag med samtale og nærvær. Tina fortæller blandt andet om sit nye arbejdsliv, og vi deler erfaringer og oplevelser. Menuen er en to-retters krydret Middelhavstaffel af efterårets danske grøntsager. Der vil være retter som grøn sauce af kål og porrer med 1001-nats krydderier, rødbedesalat med kikærter, granatæble og mynte, tzatziki på Tinas måde, israelsk-palæstinensisk salat, jordskokkecreme med tahin og mere. Desserten er ifølge Tina blandt de bedste, hun nogensinde har lavet: æblemos med chokoladecreme, kaffe-hasselnødde-krokant og letpisket flødeskum. Drikkevarerne er alle hjemmebryggede og uden alkohol. Vi skaber sammen den høje stemning gennem samværet.

Bålceremonien koster 100 kr. og middagen 250 kr. inklusive drikkevarer.

Køb billetter her!