Fint skal det være…

…når man den 5. januar  får besøg af Socialborgmesteren fra Københavns Kommune: Jesper Christensen (A).  Så i dagens anledning havde vi kage til kaffen.

Jesper Christensen ønskede at høre nærmere om AskovFondens Socialpsykiatri og havde derfor aftalt med vores leder Kristina Bodenhoff, at han skulle besøge ASPAs tre huse: Griffenfeldsgade, Rantzausgade og Kapelvej.

I ASPA Rantzausgade havde vi glædet os til at få besøg. Mange medlemmer valgte at blive lidt længere denne dag, både for at møde ham, men også for at forklare hvad vi står for og hvad vi gør.

Vi fortalte om en hverdag, der er bygget op omkring genkendelighed i trygge rammer. Man ved, hvem der kommer hvilke ugedage. Det giver tryghed og mulighed for at skabe gode relationer. Måltiderne spiser vi sammen. Det synes vi styrker fællesskabet. Der er gode muligheder for medinddragelse og mange deltager også i forberedelse af mad, borddækning, kaffebrygning o.l.  Andre er med i vores faste aktiviteter. Men man kan sagtens også bare være her, så længe man har et ønske om at være sammen med andre.

Inden Borgmesteren skulle videre, spurgte han ind til et af vore feriebilleder. Og her kunne vi så fortælle om vores årlige sommertur til Hundested. Vi har rigtig mange gode ferieminder (og fotos) fra Hundested og omegn i både sol og regn. Måske tager vi et andet sted hen i år?

Har du lyst til at vide mere om ASPA, kan du læse om os og vores tilbud på AskovFondens Socialpsykiatris hjemmeside her. Vil du høre nærmere om ASPA Rantzausgade og hvad vi kan tilbyde dig, kan du ringe til os på tlf.nr. 35 30 17 32.

socialborgmesteren