Julefrokost i Rantzausgade

I ASPA i Rantzausgade kan vi godt lide traditioner, og derfor holder vi også julefrokost. I år faldt julefrokosten onsdag den 14. december.  Flere medlemmer mødte tidligere for at dække borde. En af deltagerne er skrap til bordpynt, så den rolle påtog hun sig gerne. Andre hjalp til med at hente mad i vores Cafe.

Da alle var samlet omkring bordene, startede vi med en julesang og valget faldt i år på ’Højt fra Træets Grønne Top’.

Så var det tid til at spise. Vores mad var bestilt fra Cafe A i Griffenfeldsgade, der igen havde præsteret en super frokost med marinerede sild, fiskefilet, and med rødkål og grønkålssalat og afslutningsvis ost.  Og der var selvfølgelig hjemmebagt brød til. Alle var enige om, at Cafeens mad, som altid, var dejlig og veltillavet.

Da vi havde spist, spillede vi pakkeleg.  Det har vi meget sjov ud af, især når vi tager pakker fra hinanden. Så var det tid til ris a la mande. Det var ikke lige frem fordi vi var gammelsultne, men det gled nu ned alligevel. Kristian fik mandlen og en mandelgave naturligvis.

Inden dagen sluttede skulle vi lige høre en CD med pop-julesange, som Sine havde medbragt. Der var fri dans til de, der havde lyst. Andre begyndte på oprydning, og på kort tid var alt på plads igen. Det er dejligt at vi er sammen om de praktiske opgaver ikke bare til julefrokosten, men også i hverdagen.  Det er en meget vigtig del af vores fællesskab.

Holder du også af traditioner, og en hverdag der er bygget op omkring fællesskab og socialt samvær, så er du velkommen til at ringe til ASPA i Rantzausgade på 35 30 17 32 hverdage mellem 09.00-10.30 og 13.00-15.00