Ledige pladser på Matematik C til januar 2016 i ASPA HF Flex

Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe, se stedet og høre mere. Ring til os på 51822173 eller send en mail til hf-info@askovfonden.dk

Om ASPA HF Flex:

Når man tilmelder sig et fag i ASPA, bliver man ilknyttet KVUCs HF FLEX ordning, der er en internetbaseret HF Flex enkeltsfagsuddannelse (se www.kvuc.dk), hvor der via selvstudie skal gennemføres 6-8 moduler for at bestå et fag. Der skal typisk afleveres tre opgaver pr. modul. Faget afsluttes med en eksamen, der afholdes hos KVUC. Der skal beregnes ca. 20 timers arbejde (undervisning og opgaveløsning) om ugen pr. fag, hvoraf 6 timer er lagt som undervisning.

ASPA står for den daglige kontakt, lektiehjælp, undervisning og støtte i forhold til de problematikker du har lige nu. ASPA tilbyder støtte til KVUCs FLEX forløb – dvs., at der tilknyttes undervisere og lektiehjælpere til fagene i det daglige. Der vil være 6 timers undervisning i hvert fag pr. uge, hvor der i forlængelse heraf, bliver mulighed for at få hjælp til at løse opgaver, lave lektier og aflevere opgaver.

Undervisningen og lektiehjælpen foregår i vores lokaler i Griffenfeldsgade 35, 2200 Kbh N (Se på kort) i tidsrummet 9-15 dagligt. Det endelige skema for undervisningen bliver udarbejdet i forhold til antallet af tilmeldinger.

Se mere her