Madklubben i Det Gule Hus

Da foråret sprang ud, knubskød Det Gule Hus også med en helt ny Madklub, og lige nu har vi plads til 1-2 nye deltagere.
I praksis mødes Madklubbens 4-5 deltagere og to medarbejdere, hver torsdag kl. 10 – 14 og hygger, snakker og laver mad til husets brugere i et hyggeligt arbejdsfællesskab.
Madklubben er for mennesker der har en psykisk sårbarhed og som er interesseret i at deltage i et forløb, hvor temaet er madlavning i små grupper. I Madklubben har vi tid og lyst til at tage de personlige hensyn, der gør at alle har en god oplevelse og vi lægger vægt ved at deltagerne får lov til at udvikle sig i deres helt eget tempo.
I Madklubben bliver man en del af et fællesskab, hvor der er mulighed for at deltagerne kan tage et selvstændigt initiativ og at være kreative indenfor rammerne af projektet. Vi lægger vægt på at deltagerne inddrages i hvad og hvordan vi laver maden, sådan at deltagerne til sidst i forløbet gerne skulle have en større selvstændighed, selvtillid og arbejdsglæde i et køkken. I forløbet indgår arbejdsopgaver som fælles planlægning, indkøb, madlavning, rengøring og opvask. Den sidste halve time spiser vi sammen og planlægger fremtidens menuer i fællesskab.

Stemningen i køkkenet, i pauserne og når vi afsluttende spiser sammen, er altid god, snakken går livligt og vi støtter aktivt op om hinanden. Maden vi laver plejer at blive rost og værdsat af husets daglige brugere.

Målet med Madgruppen er at deltagerne får mulighed for at være aktive sammen med andre og derved får styrket deres sociale og køkkenfaglige kvalifikationer, hvilket i sidste ende gerne skulle bidrage positivt til at deltagerne får styrket deres egen recoveryprocess.

Har du lyst til at være med i Madklubben, kan du skrive eller ringe til Niklas eller Fjodor der står for Madklubben!

Telefon:
Fjodor: 60175379

Mail:
Niklas: niklas.jonssson@askovfonden.dk

Fjodor: fjodorneergaard@hotmail.com

madklubben