Netværksmøde for tidligere og nuværende praktikanter i ASPA d. 22. januar 2019

Efter vores sidste vellykkede netværksmøde for tidligere og nuværende praktikanter i ASPA, er der flere, der har fortalt os, at de ønsker, at vi holder fast i det. Derfor skal vi mødes igen!

Næste gang bliver tirsdag d. 22/01 2019 og vi  mødes i Griffenfeldsgade 35 fra kl 15.30 – 17.30. Vi serverer kaffe/te og frugt og for at vide, hvor mange vi skal købe ind til, må du gerne lige give en besked på enten SMS: 6127 7500 eller mail: kb@askovfonden.dk

Hvad er et praktikant-netværksmøde og hvem er det for?:

Har du været, eller er du lige nu i et praktikforløb i ASPA, og har du lyst til at deltage i et netværksmøde, så kom som du er, og vi vil under hyggelige former mødes/gense hinanden og ud fra, hvad du har lyst til selv, dele erfaringer og veje der er blevet gået under og efter en praktik i ASPA.

Man kan fortælle sin historie og sin vej før og efter et praktikforløb hos os. Et netværk hvor man har mulighed for at tale om det, der har haft en betydning, og hvad der bliver vigtigt for én, når vi taler beskæftigelse samt et netværk, hvor man kan blive inspireret af hinanden og dele oplevelser.

Måske nogen har lyst til fortsat at mødes. Måske vi kan skabe et netværk, hvor også andre kan komme og fortælle deres historie og vej.

Vi håber at se så mange af jer som muligt.

Mange hilsner Kristina og Janni