Ny samtalegruppe i ASPA

Vi starter ny samtalegruppe op i februar 2020: et frirum med vægt på tryghed, fordybelse, kreativitet og udvikling.

Vi tilbyder et sted at mødes med andre om glæde, ensomhed, kærlighed, angst, sorg, vrede, skyldfølelse, skam, stress og dilemmaer. Livets store og små spørgsmål.  Alt hvad der rører sig i os – fordi vi er mennesker – men ellers ikke snakker med nogen om.

At have vidner til vores beretninger i en gruppe har en helende virkning. Når vi rækker ud til andre, er vi ikke alene, og der er andre der gerne vil støtte og være der.

Samtalegruppen er en mulighed for at finde et nyt fællesskab, et trygt sted, hvor der lyttes og støttes. Alle i gruppen har tavshedspligt. Og det er her, man kan blive inspireret og finde modet til at foretage de ting i sit liv, man har lyst til, men ikke rigtigt tør. Vi arbejder henimod bedre selvværd, større velbefindende og gode relationer. Vi inddrager kreative indslag, som kan give adgang til krop og følelser.

Gruppen mødes én gang om ugen gennem otte uger hver onsdag kl. 13-15.00.

På mødet sættes der fokus på hver enkelt: Hvordan har du haft det siden sidst? Og når vi runder af taler vi om, hvad der har været godt, og hvad var mindre godt? Det hele foregår på deltagernes betingelser.

Vi er to gruppeledere, der hjælper samtalen i gang undervejs, støtter og vejleder. Forløbet er ikke terapi, men et frirum med vægt på personlig udvikling.

Vi starter gruppen op onsdag 5. februar 2020 med afslutning 25. marts. Det foregår i Griffenfeldsgade 35 Nørrebro 2200.

Er du interesseret kan du kontakte os på mobil 30 73 58 54. Vi er:

Esther Gaard Kristensen, uddannet pædagog og kunstterapeut. Esther.Hansen@askovfonden.dk

Lene Kristiansen, uddannet i peer-støtte, Åben Dialog og recovery/rehabilitering. Lene.Kristiansen@askovfonden.dk