Personlig udvikling

Personlig udvikling

I ASPA tilbyder vi forskellige gruppeforløb samt individuelle samtaler, der alle har det formål at understøtte den enkeltes recoveryproces, uanset hvilken livsfase og hvilket udgangspunkt det enkelte menneske  har.

syrener

Kognitive kursusforløb:

ASPAs kognitive kursusforløb har fokus på kommunikation og personlig udvikling.

Kursusforløbene er gruppebaserede, og du får blandt andet redskaber til:

  • forbedret selvværd
  • at blive bedre til at håndtere udfordringer i dit liv
  • at kunne håndtere svære samtaler
  • at udtrykke dine følelser og sige fra
  • at forbedre dine relationer til andre mennesker
  • at tænke positivt om dig selv, om andre og om fremtiden

Vi bruger den kognitive metode og assertionstræning på kurserne.

Kursusforløbene er 3 timer, 1 gang om ugen over 16 gange. Forløbene er opdelt i grupper for 18-35 årige samt for 35 årige og opefter.

Alle kurser starter med en times forsamtale, hvor vi taler om dine behov og i fællesskab formulerer dine personlige mål for deltagelse i gruppen.

Er du interesseret i at høre mere eller tilmelde dig et forløb, er du velkommen til at henvende dig enten personligt eller på telefonen:

ASPA
Griffenfeldsgade 35 på Nørrebro
Telefon: 35 30 17 26

Mail: Anette.Christensen@askovfonden.dk

Sommerhimmel og træer

Individuelle samtaler:

Det overordnede formål med ASPAs tilbud om individuelle samtaler er, at understøtte muligheden for, at du kan blive klogere på dig selv, skabe indsigt i hvad du skal arbejde henimod, og hvordan det bedst kan foregå. Der kan således være tale om en længere proces med fokus på dine behov og dit personlige arbejde eller om kortere mere afklarende samtaler, der støtter dig til at tage næste ønskede skridt.

Hvordan samtalerne foregår bestemmer vi i fællesskab ud fra dine behov, og rammer og indhold tilbyder vi ud fra, hvad der fungerer for dig. Vi arbejder med redskaber fra den kognitive metode og fra assertiv kommunikation. I de individuelle samtaler vil hjemmeopgaver typisk være en del af processen.

En aftale om individuelle samtaler laver du med ASPA, og tager altid afsæt i det giver mening for dig.

Om du allerede er bruger af ASPAs tilbud eller møder os for første gang spiller ingen rolle. Du er altid velkommen til at henvende dig enten personligt eller på telefonen:

ASPA
Griffenfeldsgade 35 på Nørrebro
Telefon: 35 30 17 26

Mail: Anette.Christensen@askovfonden.dk