Samvær

Samvær og traditioner

Byvandring_web

Struktureret samværstilbud:

I ASPA på Kapelvej er dagligdagen bygget op omkring fælleskab og inddragelse, hvor medlemmer og medarbejdere er sammen om at skabe en hverdag i strukturerede rammer. Vi har fokus på at styrke dine sociale relationer via fællesskaber og støtte dig i at udvide dit netværk. Vi tilbyder mulighed for at indgå i faste ugentlige aktiviteter samt diverse temagrupper, motionshold, samtalegrupper, ture ud af huset og socialt samvær som fx fællesspisning.

Det kræver forsamtale for at blive medlem i ASPAs samværstilbud.

Du finder os på Kapelvej 55 på Nørrebro.

Åbningstider:

Mandag til torsdag kl. 10 -13.30

Tlf.: 35 30 17 28

Roser DGH web

Åbent, anonymt samværstilbud:

ASPA på Kapelvej er et åbent anonymt værested for dig, der – som udgangspunkt – søger et ikke-struktureret samvær, hvor du blot kan komme og være, og hvor respekten for anonymitet er betydningsfuld. Du har mulighed for at få individuel kontakt og støtte af medarbejderne i huset, hvis du ønsker det. Derudover er der mulighed for at bruge vores computere med internetadgang, tage et bad eller vaske tøj, læse dagens avis eller slappe lidt af i vores tv-rum. Hvis du har lyst, er der mulighed for at indgå i køkkendriften og hjælpe med at lave den mad, der hver dag kan købes i cafeen.

Du finder os på Kapelvej 55 på Nørrebro.

Åbningstider:

Telefon: 35 30 17 28

Mandag:   14 – 19
Tirsdag:    14 – 19
Onsdag:    14 – 19
Torsdag:   14 – 19
Fredag:     12 – 17
Lørdag:     12 – 17
Søndag:    12 – 17

jul

Tradition og højtider:

I ASPA sætter vi pris på traditioner og højtider. Hvert år er det muligt at deltage i påske- og julefrokoster på flere af vores adresser. Her mødes du med dem du kender, dem du ikke kender, I spiser god mad sammen og nyder den gode stemning i fællesskab med andre.

Hver sommer afholder vi – i samarbejde med Center Nørrebro – en markedsdag på pladsen Korsgade 60 på Nørrebro. Her stiller vi op med boder, sælger mad fra grillen og fyrer op under musikken med live band.

Ingen sommer uden ferie! I ASPA på Kapelvej har vi gennem flere været på ferie med brugerne. De populære feriesteder er som regel Hundested i Nordsjælland eller solskinsøen, Bornholm.