To nye motionstilbud i ASPA

Hos AskovFondens Socialpsykiatri har vi et stort fokus på, at krop og psyke hænger sammen, og at fysiske aktiviteter ikke kun har en positiv effekt på ens fysiske tilstand, men også ens psykiske helbred. Vi har alle sammen brug for at føle, at vi trives. At opnå balance i vores liv, så vi har styrken til at stå imod, når vi kommer ud i svære situationer. Det er dog ikke altid let at finde motivationen til at komme i gang, eller modet til at kaste sig ud i nye udfordringer. Og når man først er i gang, så kan det også være svært at holde fast.

Det vil vi hos ASPA gerne hjælpe med. Vi tilbyder derfor i løbet af ugen flere forskellige motionsformer, specifikt rettet mod psykisk sårbare, hvor rammerne er trygge, ansigterne genkendelige og tilbuddene altid gratis – og nu har vi fået to mere.

Walk and talk motion:

Fra august til og med oktober tilbyder vi hver fredag, at du kan starter weekenden md en dejlig gåtur rundt omkring i det københavnske lokalmiljø.
Gruppen mødes i Sundhedshuset, Mimersgade 41, kl. 13.00-14.30. Udover gåture bruger vi også de udendørs træningsmaskiner.

Vi mødes kl. 13. i stueetagen og går fra Sundhedshuset kl. 13.10, og er tilbage kl. 14.30

Motionshold om mandagen:

Hver mandag fra kl. 12.00-13.00 har du muligheden for at starte ugen med en times gratis motion i Huset For Psykisksundhed. Træningsformen består af lette øvelser, udstræk og bevægelser til musik. Vi slutter altid af med afspænding og puster sammen ud over en kop kaffe og en snak.
Hvis der skal tages særlige hensyn til dine individuelle behov, er du velkommen til at fortælle underviseren om det.

Begge hold afholdes af Inge Godiksen, medarbejder i ASPA.

Er du interesseret i at høre mere, er du også velkommen til at kontakte Inge på telefon: 35 30 17 32/50 37 81 08 eller mail: Inge.godiksen@askovfonden.dk

Ingen af holdene kræver tilmelding, så du er også velkommen til bare at møde op.

 

I ASPA har vi mere end 20 forskellige aktiviteter i løbet af ugen, som sigter på alt fra det fysiske til det mentale og sociale. Har du lyst til at vide mere, kan du finde vores oversigt her