Workshop om feedback i tværfaglig behandling med Scott D. Miller

Vi tilbyder hermed en enestående mulighed for en 2-dages workshop om Feedback Informed Treatment (FIT) i tværfaglig behandling med Scott D. Miller.

12-13 maj 2014.

Ph.d. Scott D. Miller har for alvor slået sit navn fast med sin enkle og pålidelige metode til feedback og måling af effekt i psykosocial behandling. Han har flere gange været i Danmark, og hans metoder er langsomt begyndt at vinde indpas i kommuner, offentlige behandlingsinstitutioner og blandt privatpraktiserende psykologer og psykoterapeuter.

AskovFonden og cand. psych. Ulrik Jørgensen tilbyder hermed en enestående mulighed for en 2-dages workshop om Feedback Informed Treatment i tværfaglig behandling med Scott D. Miller.

Gennem omfattende forskning har Scott D. Miller dokumenteret, at brug af systematisk feedback i psykologisk behandling øger effekten med 65 %. Han har desuden på baggrund af et stort forskningsmateriale dokumenteret, at den væsentligste faktor i psykologisk behandling er den alliance, der opnås mellem klient og terapeut – ikke den specifikke metode. Brugen af FIT-outcomes går derfor på tværs af referencerammer.

Scott D. Miller har stiftet The International Center for Clinical Excellence, et internationalt konsortium af klinikere, forskere, og undervisere, som har dedikeret deres virke til at fremme kvaliteten i psykosocialt behandlingsarbejde.

Scott D. Miller er kendt for sin humoristiske og engagerede måde at præsentere komplekse forskningsresultater, så de bliver forståelige omsættelig til almindelig klinisk praksis.

Tidspunkt: Den 12.-13. maj 2014 kl. 8.30-16.00 begge dage.

Sted: Kurset afholdes i AskovFondens lokaler, Ragnhildgade 1, 2100 København Ø

Pris: kr. 2.800,- pr. deltager – inklusiv morgenmad og frokost samt kaffe og te formiddag og eftermiddag.

Tilmeldingen sker ved henvendelse til christine.lindboe@askovfonden.dk, tlf.  35397242.

Tilmeldingen er først gyldig, når kursusgebyret er indbetalt på reg. nr. 3409 konto nr. 11375480.

Tilmelding er bindende.

Arrangører: AskovFonden og cand. psych. Ulrik Jørgensen